PHILIP MARTIN’S
Šampūnas nuo aplinkos taršos poveikio – Moringa Wash


• Apsaugo plaukus
• Švelniai nuvalo odą
• Saugo garbanas
• pH 5.0-5.5

11.0098.00

Pridėti prie mylimukų Pridedama prie mylimukų Pridėta prie mylimukų
SKUN/A Kategorijos, Žyma

Apsauginis šampūnas, detoksikuojantis galvos odą ir saugantis nuo aplinkos taršos. Dėl didelės moringų ekstrakto koncentracijos pašalina teršiančių medžiagų sukeliamus toksinus. Sudėtyje yra augalinės kilmės paviršinio aktyvumo medžiagų. Idealiai tinka turint odą linkusią į sausumą ir natūraliai garbanotus plaukus, nes ploviklio putos nubėgančios plauko ilgiu švelniai jas veikia.

Naudojimas

Užtepkite nedidelį kiekį produkto ant rankos delno, suminkštinkite ir paskirstykite masažuodami ant drėgnos galvos odos. Nuskalaukite dideliu kiekiu vandens.

Aktyvūs ingredientai

Moringos ekstraktas
Iš Indijos kilusi aliejinė moringa auga tropinėse ir subtropinėse zonose, ypač Afrikoje ir Azijoje. Tai peptidas, išgaunamas iš aliejinės moringos sėklų. Iš jo sėklų taip pat gaminamas aliejus, dar vadinamas behemo aliejumi, senovės civilizacijose naudotas kosmetikai, vaistams arba religiniams tepalas gaminti. Turi daugybę savybių,  suderinančių gebėjimą apsaugoti odos ląsteles nuo teršiančių medžiagų poveikio ir efektyviai išvalyti odą, kad būtų lengviau pašalinti mikrodaleles.

Ekologiškas tikrojo alavijo ekstraktas
Paprastai manoma, kad žymus priešuždegiminis ir tuo pat metu drėkinantis bei minkštinantis tikrojo alavijo poveikis atsiranda dėl to, kad augale yra polisacharidų (gliukomanano, galaktozės, pentozės, šlapimo rūgšties). Gali būti, kad naudingas ekstraktų poveikis odai suteikiamas dėl suderinto gelyje esančių polisacharidų ir veikliųjų medžiagų poveikio. Iš tikro, alavijo sudėtyje yra: amino rūgščių, rūgščių (citrinos, obuolių, gintaro), skirtingų fermentų, saponinų, antraceninių junginių ir mineralų.

Ekologiškas trispalvės našlaitės ekstraktas
Ekstraktui naudojamos įvairios žydinčio augalo išorinės sritys. Pagrindinės sudedamosios dalys: flavanoidai (rutinas, kvercetinas), violaksantinas, violakvercetinas, saponinas, taninai, augaliniai klijai ir salicilio rūgštis. Našlaičių ekstraktui priskiriamos tokios savybės: antioksiduojantis, drėkinantis ir minkštinantis.

Plaukų tipas

Garbanoti

Prekiniai ženklai

Philip Martin’s

Kategorija

Šampūnai

Tūris

75 ml, 250 ml, 320 ml, 1000 ml

Plaukų būklė

Pažeistiems plaukams, Šviesintiems plaukams

Galvos odos būklė

Jautri galvos oda, Pleiskanota galvos oda, Riebiai galvos odai, Sausa galvos oda

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “PHILIP MARTIN’S
Šampūnas nuo aplinkos taršos poveikio – Moringa Wash”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *